kanapé

Idei áron vigye jövőre az új kanapéját

Új kanapé régi áron
Manila sarokkanapé

Bútoripari áremelkedésekről szól a fáma

Hamarosan ránk köszönt 2022 és az inflációs adatok nem ígérnek sok jót. A forint gyengülése az import alapanyagok, termékek árát alaposan megemeli. A szállítás költségei az eget verdesik, mert az üzemanyagok ára felviszi.
Az üzletek rezsije sem lesz kevesebb, és a munkabér, a munkaerő ára sem lehet kevesebb. Vagy ha mégis, ki fog a bútoráruházakban, bútorboltokban dolgozni?
A hírek a bútoriparból 2022-re a megszokott éves áremelkedéseken túli áremelkedésről szólnak. Vigye most, amit kiszemelt?

Le fogunk ülni, ha meglátjuk az új árcédulákat?

De mire?
Vajon mennyibe fog kerülni egy jó kanapé? Lesz-e anyagi erőnk a betervezett sarokkanapéra? Pláne, ha nem szövet, hanem bőr kanapé az álmunk.
De itt a Bokros Bútorházban kitaláltuk az ülőgarnitúrák áremelkedése ellen a megoldást!

Rendelje meg most az Ön által kívánt kanapét, sarokgarnitúrát, ülőgarnitúrát és minimális előleg befizetése mellett megkapja jövőre idei áron!

A fenti nyitóképen például a Manila sarokkanapé látható.

„Manila L alakú kanapé
Magas minőségben készült 275 cm x 215 cm-es ülőgarnitúra, mely vendégágy funkcióval és ágyneműtartóval is rendelkezik. Rendelhető mindkét állásban, rengetegféle kárpitozással. Puff is rendelhető kétféle méretben.

Mutatós egyben praktikus, kényelmes kanapé áthelyezhető fejtámlákkal, széles kartámasszal.”

Ezt írja a gyönyörű L alakú kanapéról a honlap. Vajon mennyivel lesz drágább bő egy hónap múlva?
Na, ha most megrendeli, ezt a kérdést nem kell megválaszolnia – mindegy, mert annyiba fog kerülni, ha most megrendeli, mint 2021-ben!
Szarvas, Szeged, Hódmezővásárhely itt a közelben.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük