bútor

Bútorokról, kanapékról írnak 2022-ben élvonalbeli blogok

Autós gyerekágy - Kanapé, Bútor
Különleges bútor: autós gyerekágy

Kitekintő hasznos bútoros témákra – hírek bútorokról

Talán nincs is olyan épület, helyiség, amelyben ne volna valamilyen bútordarab. Persze most nem kastélyra gondolok, nem polgári épület szalonjára, rendelőre, fogadó helyiségre vagy egy egyszerű, szegényes lakrészre, hanem mondjuk egy hagyományos istállóra. (Meglepő lehet – de demokratikus megközelítésben beszélünk a bútorokról!)

Igaz, itt az istállóban nem lesz vitrines szekrény, baldachinos ágy, kanapé és fotel költemény, de legalább egy három lábú szék az lesz a fejéshez. Tehát igazam van, amikor azt mondom valamilyen bútor mindenhol lesz.
Nem csoda, ha számos honlap, blog, webáruház ontja az információt a bútoripar terveiről, nehézségeiről a pandémia időszakában, de legfőképpen persze a termékekről és a bútoripari és kereskedelmi verseny helyzetéről.
Nézzünk is egy ilyen, példaként kiragadott honlap bejegyzést!

Gerilla Reblog és a kanapéágy

A minta bejegyzés a kanapéágy keresettségére mutat rá, nagyon erős keresőoptimalizáló beütéssel, így tágítva a bútoros látómezőt. Azaz vásárló, kereskedő, gyártó egyaránt mélyebb ismeretséghez jut.
Persze a kanapéágy alapvető tulajdonsága is kidomborításra kerül, a többfunkciós bútor jelleg.
A blog itt érhető el a hivatkozott kanapéágyas bejegyzésével:
Kanapéágy, a többfunkciós bútor

Gerilland – bútorokról

A Gerilland blog is több bejegyzésében foglalkozik bútorral, kanapéval, de mi most egy olyan bejegyzésére mutatunk rá, amellyel ránk mutat 🙂
Ugye minden bútoros szentnek maga felé hajlik a linkje, világos tehát, hogy az új honlapokat bemutató gerillandos bejegyzést favorizáljuk, hiszen a mi friss honlapunk is bemutatásra kerül.
Persze aki átnéz a Gerilland blogra a WordPress-hez, az a menüben ott találja majd a kanapé szót és több írásra is rá fog találni a témában.
De mutatom is az utat: Új honlapok 2022-re

Egy igazi bútorbolt – Ülőgarnitúra ker

A kitekintés során nem egy nagyszerű, jó kiszolgálásáról híres bútorboltba pillanthatunk be, ha mintát keresünk jó megoldásokra. Számos információban gazdag honlap segíti a vásárlót, aki böngészés közben nagyon erős választékot talál anyagban, színben, bútor funkcióban egyaránt.
Ám azért itt a kanape-butor honlap, mint kanapé illetve bútor kisokos még inkább segítheti a vásárlót a bármilyen fajta garnitúra, egyedi bútordarab kiválasztásában.

Szolgáltató blog – BMW-t a gyerekeknek (bútor ágyból)

Ezt a bejegyzést nagyon kedvelem. Elvégre gyerekekről és gyerekbútorokról szól és van benne egy kis jópofa „átverés”. Hiszen a BMW-t a gyereknek cím azt sugallja, autóról lesz szó, pedig nem…
BMW-t a gyerekeknek! – legalább bútorban

Elemző pillantások – keresőoptimalizálás, SEO

Az online marketing ismerete, használata mind a kereskedő, mind a vásárló számára óriási előny, nélkülözhetetlen mankó a bútoripar, a kanapék, a rekamiék, a puffok, a szekrények, a fotelek világában.
Számukra a SEO-keresőoptimalizálás blog igazi értéket képvisel bő elemzéseivel, ami az online megjelenést, a marketingkommunikációs megoldásokat jelenti.
Íme ezek közül egy „iskolapélda”:
Kanapé: áru kínálatának tipológiája a weben

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük