bútor

Itt a tavasz, irány a kertbe

Virágok, párnák, tavasz.
Virágok – kiülünk közéjük. Szék, a széken párna…

Ahogy a hőmérő higanyszála egyre magasabbra kúszik, egyre több időt töltünk kinn a szabadban a hosszú tél után. A kertekben ilyenkor rengeteg munka akad, amelyet ilyenkor kell elvégezni. Gereblyézés, takarítás, kisebb-nagyobb javítások. Miután ezeken a nem túl kellemes feladatokon átestünk, jöhet az a rész, amiért igazán szeretjük a kertet!

Egy nehéz nap után fő a kényelem!

Ha tiszta a kert, és már illatoznak a virágok, ideje kiülni a kertbe egy kicsit lazítani. Semmi sem tölt fel jobban, mint egy nehéz nap után kiülni a kerti bútorokra, és kényelmesen megpihenni a kellemes időben. A komfortérzet növeléséhez azonban szükségünk van megfelelő kényelemre is, amelyek alapja a kényelmes kerti bútorok, de a teljes kényelemhez nélkülözhetetlenek a kerti textíliák is!

A székekre tehetjük az örök klasszikus kerek vagy szögletes ülő- és székpárnákat melyek minden kerti bútor örök és elengedhetetlen kellékei. Ne legyünk hanyagok, ha nem akarjuk őket az első szél után sárosan összeszedegetni a kertből, rögzítsük hozzá őket a székhez. Ez nem csak puhává varázsolja a székeinket, de megóvja ruhánkat is az esetleges kiálló szálkáktól, vagy szennyeződésektől, és óvják a székeket is a szennyeződéstől.

Ha nagyobb méretű kerti bútorunk, például rattan kanapénk, vagy raklap bútorunk van, a nagy méretű, puha süppedős székpárnák lesznek számunkra ideálisak. Nincs is jobb, mint kényelmesen elterpeszkedni egy hideg sör vagy egy pohár bor mellett a természet lágy ölén a kertünkben, esetleg kedvenc könyvünkkel félrevonulni néhány órára.

Fontos a hangulat a kertben is!

Nem csak a gondozott kertre és a kényelmes bútorokra van szükség ahhoz, hogy igazán jól érezzük magunkat az udvarban! Ahogy a lakásban is vannak dísztárgyak, kiegészítők, a kerti dekoráció is elengedhetetlen a teljes komfort megteremtéséhez. Néhány apró kiegészítő, egy-két kellék és máris otthonosabbnak, hangulatosabbnak érezzük majd a kertünket és még több időt akarunk majd kinn tölteni.

A kellemes meleg időben egy jó grillezés, bográcsolás, vagy egy pohár ital szeretteinkkel, barátainkkal, vagy akár csak magunkban, minden hétvégére ideális program lehet. A szabadban töltött idő feltölt, egészséges és a megfelelő kiegészítőkkel igazán kényelmes is. Légy minél többet a szabadban, és használd ki a jó időt, és szerezz minél több szabadtéri élményt, míg tart a jó idő!

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük