kanapé

Egy hálózat beindult a bútor kereskedelemben

Stagra kanapéágy
Stagra kanapéágy

Örömmel adtam hírt korábban arról, hogy bővül a magyarországi bútor választék, különösen az ülőgarnitúra, a kanapé, a kanapéágy szegmensben a Stagra Bútor belépésével.
Az európai hírű gyártó nagyon szép dizájn és nagyszerű minőség kettősével lépte át a határt, hogy majdan az ország bármely szegletében elérhetővé váljék!

Ma már láthatjuk is, ahogy a hálózat kezd kiépülni, már csak az érdekesség kedvéért is érdemes nyomon követnünk, hogy miként épül ki és terjeszkedik egy mértéktartó, de agilis kereskedelmi háló.

Túl az ülőgarnitúrákon

A Stagra Bútor olykor ki-kilép az ülőgarnitúra keretekből és a kanapék, sarokkanapék, fotelek, puffok mellett meghökkentő gyerekbútorokkal, gyerekágyakkal, konyhai kiegészítő bútorokkal is vásárlásra csábítja az újdonságra fogékony magyar vásárlókat.
Íme, példa a nem tipikusan „ülőgarnitúra osztályú” termékükre:

Gyerekágy a Stagra Bútortól
Gyerekágy a Stagra Bútortól

A magyar Stagra Bútor kereskedelmi hálózat háta mögött a lengyel Stagra Meble áll.
Akik ismerősek az európai bútoripar és bútorkereskedelem világában, azok nagyra értékelik a lengyel ipar fejlődését és szerepét az európai bútor piacon. Azt mondják, aligha véletlen, hogy Európa-szerte, így például az igényesnek tudott Németországban vagy a szomszédos Szlovákiában is kelendőek a lengyel bútorgyárak – köztük a Stagra – termékei.
A Stagra Bútor Budapesten kezdte – lásd az Abútor kínálatát -, majd Szarvason jelenítette meg termékpalettáját.

Online és offline is hatékony a reklám

A hálózat jellemzője, hogy nagy gondot fordít az online és a kiegészítő megjelenésekre.
Bizonyítsuk?
Íme a rádióreklám:

A Stagra Bútor 10 másodperces rádió reklámja

A weben folyamatosan találkozhatunk az Ads és/vagy Facebook hirdetéseivel.
Az online térben pedig kérdezzünk rá a keresőben, megtalálhatóak-e az üzletek az adott település és térségének vonzáskörzetében. Rájuk fog találni!
Mint a Stagra Bútor honlapjáról kiderül, a hálózathoz újabb bútorboltok csatlakozhatnak, hogy árusíthassák ezeket a keresett termékeket.
Északon (Budapest) és Délen (Szarvas) a régiók könnyen beszerezhetik a Stagra termékeit. Az országos házhozszállítás is megolodott. Ám Keleten és Nyugaton bizonyára elkelne még egy-egy jó bolt!

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük